Skip to main content

Transport af radioaktiver

Junge Spedition har tilladelse til at transportere radioaktive stoffer. En stor del af vores kundegruppe tæller hospitaler og medicinalvirksomheder, og de har jævnligt brug for, at vi transporterer radioaktive stoffer for dem. Vi transporterer radioaktive stoffer i hele Danmark.

Vi gennemfører en sikker transport af radioaktiver

I kraft af vores tilladelse til at transportere radioaktive stoffer, er vi grundigt instrueret i alle relevante transportregler. På den måde sikrer vi, at transporten sker på en sikker og forsvarlig måde, så intet bliver beskadiget under transporten. Vi er også instrueret i, hvordan vi håndterer eventuelle uheld, hvis det skulle ske.
Hver gang vi transporterer radioaktive stoffer, gennemfører vi et kvalitetssikringsprogram. Programmet har det formål at sikre og dokumentere, at transporten lever op til de regler og krav, der beskrives i transportbestemmelserne. De bestemmelser er netop udformet for at sikre, at alt transport af radioaktive stoffer sker på en sikker og forsvarlig måde.
Under transporten og overdragelsen af de radioaktive forsendelser søger vi for, at de er sikret imod blandt andet tyveri og brand. Vi sørger også for, at uvedkommende aldrig kommer i kontakt med forsendelserne. Hermed garanterer vi en professionel håndtering af forsendelsen, som gør at du som kunde trygt kan stole på at alting forløber problemfrit.

Vi transporterer, når du har brug for det

Vi oplever, at hospitaler og medicinalvirksomheder har brug for jævnlig transport af radioaktive stoffer, og det behov gør vi alt for at imødekomme. Vi er meget fleksible med vores arbejdstider, og vi lytter altid til dine ønsker og behov.
Har du brug for transport af radioaktiver, eller har du spørgsmål til håndtering, transport, regler eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.