Skip to main content

GDP-Lager til opbevaring af medicin

​Hos Junge Spedition kan din medicinalvirksomhed få opbevaret lægemidler.

Vores lager er beliggende i Hvidovre og er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til opbevaring og håndtering af lægemidler. Lageret har en opbevaringskapacitet på 1200 pallepladser og et temperaturinterval på +15° til +25°.​

Hos Junge Spedition kan din medicinalvirksomhed få opbevaret sine lægemidler. Vores GDP-lager er beliggende i Hvidovre og er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til opbevaring og håndtering af lægemidler. Lageret har en opbevaringskapacitet på 1200 pallepladser og et temperaturinterval på +15° til +25°.​

Vi overholder alle GDP-regler

For at sikre lægemidlers kvalitet under opbevaring skal et lager overholde reglerne for god distributionspraksis (GDP). Det gør vi naturligvis også på vores GDP-lager.

Blandt de mange regler der er, finder vi det her relevant at fremhæve at:

  1. Vores lager er så stort, at vi kan opretholde en god orden og sikre et hensigtsmæssigt vareflow.
  2. Vi har udformet og indrettet vores lager sådan, at en effektiv rengøring nemt kan foretages.
  3. Vi har fået opført et omfattende sikkerhedsprogram med overvågning og adgangskort. Det sikrer, at uvedkommende ikke kan få adgang til lager- og administrationsområderne.
  4. Vi sørger også for at kontrollere og dokumentere temperaturen i vores GDP-lager.

Stor erfaring med opbevaring af lægemidler

Vores GDP-lager er det naturlige valg, når medicinalvirksomheder skal have opbevaret lægemidler. Vi har stor erfaring inden for håndtering og distribution af mange forskellige former for medicin. Vi ved hvordan eventuelle problematikker håndteres, så når du vælger os til opbevaring ad medicin, så kan du stole på, at vi har det rette kompetencer. Ønsker du et professionelt firma til at opbevare dine produkter, så kan du trygt vælge os.

Kontakt os

Ønsker du at benytte vores GDP-lager, så kontakt os endelig. Ligger du inde med nogle spørgsmål, så sidder vi naturligvis klar til at besvare dem. Måske vil du vide mere om GDP-reglerne eller noget helt andet? Lige meget hvilket spørgsmål du har, besvarer vi det, så godt som vi nu kan. Vi ser frem til at høre fra dig.