Transport af radioaktiver

Junge Spedition har tilladelse til at transportere radioaktive stoffer.

En stor del af vores kundegruppe tæller hospitaler og medicinalvirksomheder, og de har jævnligt brug for, at vi transporterer radioaktive stoffer for dem.

Vi gennemfører en sikker transport af radioaktiver

I kraft af vores tilladelse til at transportere radioaktive stoffer, er vi grundigt instrueret i alle relevante transportregler. På den måde sikrer vi, at transporten sker på en sikker og forsvarlig måde. Vi er også instrueret i, hvordan vi håndterer eventuelle uheld.

Hver gang vi transporterer radioaktive stoffer, gennemfører vi et kvalitetssikringsprogram. Programmet har det formål at sikre og dokumentere, at transporten lever op til de regler og krav, der beskrives i transportbestemmelserne. De bestemmelser er netop udformet for at sikre, at alt transport af radioaktive stoffer sker på en sikker og forsvarlig måde.

Under transporten og overdragelsen af de radioaktive forsendelser søger vi for, at de er sikret imod bl.a. tyveri og brand. Vi sørger også for, at uvedkommende aldrig kommer i kontakt med forsendelserne.

Ovenstående er blot nogle af de krav, vi forholder os til i vores arbejde.

Vi transporterer, når du har brug for det

Vi oplever, at hospitaler og medicinalvirksomheder har brug for jævnlig transport af radioaktive stoffer, og det behov gør vi alt for at imødekomme. Vi er meget fleksible med vores arbejdstider, og vi lytter altid til dine ønsker.

Har du brug for transport af radioaktiver, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os

Transport af radioaktive stoffer klarer vi for dig